Количка
0 продукта
 
Партньори
 
 
От къде научихте за нас?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Поръчки и доставки

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

 

1. След подаване на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.

 

2. Обаждане по телефон за потвърждение на поръчката, ще получите само ако е необходимо уточняване на детайли по поръчката и адреса за доставка. Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас. След изпращане ще получите известие по имейл със сменен статус "Предадено към куриер". Това означава, че пратката ще Ви бъде доставена на следващия работен ден (или по графика за разнос на "Еконт' - за населени места без офис на куриера).

 

3. Времето за доставка е от 24 до 48 часа в зависимост от населеното място. Не извършваме доставки в неделя и през официални празници. Получените в неработни дни поръчки ще бъдат изпратени в първия работен ден и доставени на следващия (или по графика за разнос - за населени места без офис на куриера).

 

4. Доставката се извършва до посочен от Вас адрес или до офис на куриерска фирма "Еконт Експрес".

 

5. Пратките се изпращат с опция "Преглед" преди заплащане на наложения платеж.

 

6. Магазинът приема плащания в брой - с наложен платеж при получаване на пратката. Пратките не съдържат касов бон. Съгласно сключено споразумение с "Еконт Експрес" и на база Наредба N. Н-18 от 2006 г., чл.3, за "Регистриране и отчитане на направените продажби", търговецът е освободен от издаване на фискални касови бонове, когато плащането се извършва чрез пощенски паричен превод от лицензиран пощенски оператор, какъвто е "Еконт".

 

7. Ние изпращаме всички поръчки винаги от офис на Еконт, което предполага да отделим ресурси като време, хора и транспорт за посещението му. 

 

8. egocosmetic.com е изцяло онлайн магазин и единственият начин да закупите и получите нашите продукти е чрез доставка с куриер.

 

Цената за доставка се изчислява автоматично от сайта, в зависимост от това дали е доставка до офис на Еконт или до Ваш адрес (за населени места с офис на Еконт) и сумата на наложения платеж. За населени места без офис на Еконт, цената е по-висока с 1-2 лв. от сумата, която сайтът изчислява.

 

На пратките до адрес, с разнос в съботен ден, се начислява услуга "Приоритет" с оскъпяване от 2.40 лв. към сумата на куриерската такса. Ако не желаете това оскъпяване, моля посочете го при поръчката в полето "Адрес, уточнения" и ние ще изпратим пратката, така че да я получите в понеделник.

 

Доставката е безплатна за поръчки над 100 лв.